Äntligen fredag

Åh vad glad jag är att det är fredag idag! Var helt säker igår morse att det var fredag då och vart besviken hela dagen sen när jag gång på gång fick påminna mig själv om att nej, det är inte helg imorgon. Men imorgon! Då är det bannemig helg! :)

Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag för K som fyller år. :) Vi ska till Stockholm tapas och äta gott. Ska bli riktigt trevligt! :) Efter att ha tränat alla dagar måndag-fredag ska det bli skönt att vila också och bara äta istället haha. :) Ordnade present igår så allt är klart. Ser fram emot kvällen! :)

sthlm-tapas

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>