Torsdag

Har inte alls den träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha efter cyklingsintervallerna igår. Känner av att lårmusklerna är lite trötta men det är allt. Skönt! :)

Idag har jag massor att få gjort på jobbet eftersom mycket har blivit liggande dessa två dagar när vi har haft utbildning i vår nya lärplattform. Så ska försöka vara effektiv under dagen. Gissa vart jag ska sen?! Haha oh yes! Jag ska så klart till gymmet igen idag. Älskar att vara inne i en härlig träningsperiod då allt bara flyter på och jag älskar att träna. :) Blir inte så långt pass idag dock för jag behöver hinna förbi affärerna innan dom stänger efteråt för att köpa present till K inför hennes födelsedagsmiddag imorgon. Men en 45 min hinner jag och det blir rätt lagom så här fjärde dagen i rad jag kör på gymmet. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>