Gymmat

Aaaaaaah alltså shiiiit! Mina ben känns som bly!! Det här med intervaller är fasen inte nådigt alltså… 😛 Jag hade tänkt inleda med intervallerna på träningscykeln och avsluta med lite stryka och stretching. Men när jag kom dit var alla cyklar upptagna så fick inleda med styrka istället. Efter typ 20 min blev en cykel ledig och då var det bara att bita ihop och köra (hur mycket jag än hatar att cykla).

Fick ju instruktioner från min kollega som kan det här med konditionsträning att jag absolut inte fick slarva med uppvärvning och nedvarvning så körde 5 min lugnt med lite upptrappning i början. Sen satte jag igång på riktigt. 4 min intensivt cyklande med tungt motstånd (level 12 om det säger nån nåt) och sen 3 min med lättare motstånd (level 6). Och så alltihopa 4 gånger. Sen 5 min nedvarvning efteråt. Alltså, var glad för jag orkade mycket mer än jag trodde och kommer ner i puls på bara en minut efter de intensiva intervallerna, och det är ju grymt! Men samtidigt, faaaaaaan vad jobbigt det var!!! 😛 Sista jobbiga intervallen (framförallt sista två minuterna) var enbart huvud egentligen. Benen skrek och ville inte vara med och svetten bara rann om mig. Men det funkade tiden ut iaf. Känner mig stolt! :)

Lär känna av det här ordentligt imorgon. Men det får det vara värt! :) Ska köra ett pass i veckan med olika varianter av intervaller nu framöver. Minst. Nu jäklar ska konditionen filas på! :) Styrkan finns ju redan.

imagesCA5OX54D

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>