80-talsfest

Lillebror åkte tidigt imorse för att köra sitt träningspass och sen ta tåget hem till Växjö igen. Höll honom sällskap vid kl. 6 när han åt frukost och sen gick jag och la mig igen och sov ett par timmar till. :)

Nu har jag stått och börjat förbereda mitt 80-talshår inför ikväll. För mig är 80-talet framförallt pudelrock á la Bon Jovi och Def Leppard så det är den stilen jag kör ikväll. :) Eftersom jag har självfall i håret naturligt handlar det för mig om att krama in fukt i håret för att få till det där stora, krusiga, kass permanent-känslan. :) Så nu är håret stort och halvvågigt. Ska hem till Linda sen där vi ska göra oss iordning det sista och tupera upp det och sätta på en bandana över härligheten. 😛 Blir kanon detta här!

(null)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>