Kort litet besök

Ikväll kommer lillebror upp till Sthlm. Han ska sova hos mig till imorgon då han ska in till stan tidigt för att träna med nån bobybuilder. Min lillebror är också väldigt inne på styrketräning dock mycket mer engagerat än mig. 😛 Så jag ska träna efter jobbet och sen handla lite så att det finns frukost till imorgon. Men ja, efter hans träningspass imorgon så åker han hem igen så jag ser väldigt lite av honom. Är dock ändå upptagen själv så hade inte haft tid just den här helgen. Men roligt att ses honom en snabbis iaf! :)

Ska strax gå från jobbet nu. Längtar efter helg nu! Ha en mysig fredagskväll, people! :)

images

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>