Tränat

Åh vad skönt att ha tränat ordentligt igen idag! Det har ju inte hunnits med någon träning förrän idag den här veckan så riktigt gött.Arbetade mig igenom hela kroppen. Kände mig trött och seg när jag kom dit vilket gjorde att min tävlingssida kickade in. Höjde upp vikterna på flera övningar jämfört med tidigare och ojojoj vad det kändes! Exempelvis bytte jag vikt på stången för axelpress från 10 kg (körde 15 x 3 med det förut eftersom 10 x 3 blivit lite för lätt) till 15 kg. Hade väl egentligen helst velat höja till 12 men det finns inga 1 kgs vikter så det vart tvunget att bli 15 istället. Men jag orkade minsann 10 x 3 med det också! Sista setets sista reps var så jääääävla tunga men jag klarar det. Kände mig svingrym och asstark! :) Riktigt härligt när man går framåt.

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan det är dags att sova. :)

IMG_9065.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>