Härlig eftermiddag

Stannade till vid centralen för att springa in på Kicks och köpa ny foundation på väg till J efter jobbet. Det tig all världens tid för det var segaste människan någonsin i kassan. Höll på att bli gaaalen! Missade pendeln jag tänkte ta och vart sen. Bläää så himla irriterande!

Men det var så mysigt att träffa J och C och så lilla I förstås. :) I går redan lite grann själv och vill gärna traska runt med lite stöd. Hon är en sån himla gullunge! :) Åkte hem vid halv åtta eller så och har broderat en del lila. Nu är det dock dags att sova! :)

(null)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>