Rensat

Har spenderat hela morgonen med att hårdrensa mina garderober. Har kännt länge att jag behöver rensa i lådorna och slänga urtvättade linnen, tajts, strumpbyxor, underkläder och sånt där som bara håller begränsad tid. Har haft så mycket saker som bara ligger och tar plats helt i onödan. Och när jag ändå var igång gick jag igenom allt och tog ut det som jag inte använder. Det vart hur mycket som helst totalt och ändå är garderoberna fortfarande välfyllda. Fattar inte hur jag kan ha så mycket grejer!!

Iaf. Det vart 6 icakassar att slänga. 3 kassar att skänka till klädinsamling och så allt detta på bilden nedan att sälja. Herregud alltså! Hela sängen är överfull med plagg. Men ja, skönt att ha detta gjort. :) Har fotat allt som ska säljas så ska börja lägga upp på tradera nu. Får nog ta det lite i omgångar dock… 😛

(null)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>