Lill-lördag

Så var det redan onsdag. Lite galet hur snabbt det går! Idag skulle jag egentligen mött upp R och company men det ställdes in. Folk har fått förhinder så vi ska ses nästa vecka istället. Blir bra det också. :)

Har lite lätt träningsvärk idag efter igår. Främst baksida lår. Bra att träningen tog iaf. :) Ska hämta ut ett paket på vägen hem idag och sen ta ett litet krafttag med mina naglar. De är lite för långa nu (hahaha det problemet har jag typ aldrig haft som den fd nagelbitare jag är :P) så behöver klippa dom lite och så måla på nytt nagellack. Vill ha något ljust och diskret tänker jag. :) Gillar stuket på bilden nedan, med rosa färg och glitter på ringfingernaglarna. Får se om jag kan hitta på nåt bra!

pinknails

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>