Tisdag

Idag var det förseningar på pendeln. Det var nåt trasigt tåg före vårt som drog ner farten. Blev inte supersen till jobbet men ändå 20 minuter typ. Så kan det gå!

Idag är jag seg. Och fortsatt stel i ryggen. Har nu en 1 cm hög kil under hälen i vänsterskon, har börjat äta antiinflammatoriska och ska till gymmet och köra alla de övningar jag fått från naprapaten. Många är sånna jag kört innan, som plankan, höftlyft, utfall, rygglyft etcetera men brukar inte köra alla dessa under samma pass så det blir väl skillnaden nu. Men ja, förhoppningsvis kan det göra skillnad för knät. Hoppas, hoppas! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>