Dag 1

Mhm så har första dagen med nya kilen i vänster sko plus 3 tabletter antiinflammatoriska passerat. Var på gymmet efter jobbet och körde igenom det träningsprogram som jag fick från naprapaten också. Var rädd att det skulle kännas långsamt och tråkigt eftersom det är övningar utan vikter med fokus på teknik och stabilitet men ooooh! Det var riktigt jobbigt när man kör långsamt och fokuserat i många reps. Gött!! Då lär jag inte bli helt uttråkad av det här. :)

Var lite orolig eftersom jag är så allt eller inget och har svårt att inte köra max när jag väl kör. Noll tålamod liksom haha. 😛 Men det här upplägget ska jag nog kunna stå ut med i några veckor. Kan lägga till lite annat i slutet av olika pass också så blir det mer varierat.

Mitt knä gör dock ont nu. Som vanligt i och för sig så inte värre eller så. Ska skriva liten dagbok över knäläget så jag kan hålla lite koll på om det går framåt eller inte.

IMG_0603.JPG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>