Lugn söndag

Idag har vi en lugn dag här hemma. Ligger i soffan och kollar tv. Funderar på att gå ut på promenad om en stund. Får se hur det blir. Skönt med en slappdag så här innan en ny vecka drar igång. :)

Imorn ska jag till en naprapat för mitt knä på morgonen. Hoppas hoppas att han kan hjälpa mig att få ordning på knät så jag slipper ha ont hela tiden. Mitt egna mål är att kunna springa, utan smärta, igen när snön börjar försvinna. Förhoppningsvis går det att lösa på nåt sätt. :)

IMG_0601.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>