Grönsakssoppa

Tränade ca en timme på gymmet och körde nästa bara nya övningar som inte jag inte gjort innan. Exempelvis overhead squats, axelpress med stången bakom nacken, stående rodd och så att hänga i handtag med händerna och dra knäna uppåt mot bröstet. Riktigt jobbigt!! Tränade ju samma muskler som alltid men det var sjukt mycket tyngre. Så note to self; sluta vara så feg och testa nya övningar mycket oftare!! 😛

Måste utmana mig själv mer oftare. Fastnar så lätt i saker jag kan och är bekväm med så ska försöka att lämna min comfort zone mer.

Nu har jag kommit hem och har satt igång en grönsakssoppa på spisen. Känns som passande mat i det här snövädret som är ute. :)

IMG_0436.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>