Årsresumé

Kom på att jag inte skrivit nåt alls som avslut på och sammanfattning av året som går. 2014 – hur var det liksom? Så gör det lite kort som en lista.

Årets resa: eftersom jag bara gjort en mer ordentlig resa i år blir det självklart den. Jag, L och I åkte en vecka till London i somras och gjord allt man kan tänka sig i denna fantastiska stad. Så himla roligt!! :)

Årets låt: ska man tro Spotify så har jag lyssnat allra mest på Ben Howards Keep your head up. Helt fantastisk låt!! Men, om hans nya skiva hade släppts lite tidigare än oktober är jag rätt säker på att I forget where we were hade varit på topp. Ben Howard har i vilket fall som helst varit mitt års soundtrack.

Årets konsert: det blir Ben Howard. Men Ed Sheeran, John Mayer och 30 Seconds to mars är starka runner ups. :)

Årets jobbhändelse: jag fick tre underbara nya kollegor i augusti vilket var riktigt roligt. :)

Årets bästa årstid: sommaren i år var ju helt magisk! Fantastiskt väder under hela min semester och jag spenderade många dagar på en brygga nere i reservatet. Många fler sånna somrar vill jag ha! :)

Årets sämsta: att vår planerade Irlandsresa inte vart av. Hoppas att det kan bli under 2015 istället. :)

Förhoppningar inför 2015:

– Jag vill resa!! Det blir en weekend till Barcelona i april/maj och sen förhoppningsvis Irland i sommar. :) Skulle gärna åka på en mer regelrätt solsemester också, vi får se hur det blir.

– Förhoppningsvis kan jag hitta ett nytt jobb och gå vidare till lite nya utmaningar under 2015.

– Ska söka in till en kurs inför hösten 2015. Så förhoppningsvis tar jag 15 hp vid sidan av jobbet. :)

– Är ju singel så hoppas på ett bra dejtingår 2015. 2014 var så där får jag säga haha. 😛 Ska ta mer risker och ge fler en chans. Det är nog ett bra framgångsrecept tror jag. :)

– Handla mindre och spara mer! Måste skärpa mig och bli bättre på att vara ekonomisk.

– Vill göra fler tatueringar vilket ju lite går emot punkten ovan haha… 😛 Men minst en ny ska det bli nästa år! :)

– Vill gå på fler konserter! Älskar livemusik och måste bli bättre på att hålla koll på vilka som spelar när så jag inte missar en massa bra. :)

– Satsa ännu mer på träningen! Älskar att träna och är bra igång nu så lite mer fokus bara så jag får mer resultat under 2015.

Ser fram emot ett nytt år! Fyller ju 30 och allt vilket så klart ska firas på lämpligt sätt. :)

Tack för alla minnen 2014 och varmt välkommen 2015! :)

IMG_9771.JPG

Haha fick bli en bild på Ben. Han får symbolisera år 2014. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>