Förgyllning

Idag har vi fortsatt med vårt interna hantverksarbete på jobbet. Min chef tyckte att det var en rolig idé för oss att genomföra en mer praktisk aktivitet tillsammans allihopa på jobbet och det har verkligen varit kul! Kanske aningen kass tajming tidsmässigt eftersom alla har sjukt mycket just nu men iaf. Trevligt initiativ! :)

Det vi gjort är att förgylla träklot med bladguld. Det är massa förarbete med olika lim/krita blandningar man stryker på innan man kan lägga på själva bladguldet. Kul att ha gjort den här processen en gång! :)

På måndag ska vi putsa kloten det sista så att de blir helt blanka och fina. :) Sen sågar man bort pinnen och sätter i en krok så de kan hänga i ett fönster typ. Tycker dom är rätt fina även helt oputsade. :)

IMG_9882.JPG

IMG_9887.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>