Rekord!!!

Aaaah jag tror jag döööör!! Både av smärta i magmusklerna och av stolthet. :) Har precis slagit mitt tidigare plankanrekord rätt rejält. Tidigare hade jag gjort 2.30 i ett streck som mest och nu har jag gjort 3.10.56. Boooooom!!! :) Aaaah jag är så jävla grym!! :)

Egentligen är det mycket tack vare min sjukt tävlingsinriktade kollega som jag fick så bra tid. Han har gjort 3 min och då var jag tvungen att göra mer. 😛 Han lär slå mig igen nu inom kort så att jag får plåga mig själv ytterligare… Blir sjukt tufft och smärtsamt att göra upp emot 4 min men a girl’s gotta do what a girl’s gotta do. Just precis nu leder jag dock vilket jag ska njuta av så länge det varar. Yeeeeaaaay!! :)

IMG_9881.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>