Full rulle

Idag har jag haft en sån där dag då allt går i ett. Massor på jobbet och sen raka vägen till gymmet. Körde 30 min kondition och så 30 min core. Känns bra! Mina triceps är stela som faan sen i tisdags så var skönt att göra övningar där armarna får vila.

Väl hemma var det dusch och sen matfix som gällde. Vart omelett och lite sallad. Gott! :)

Eftersom den ständigt återkommande mensvärken börjat kicka igång på riktigt här nu (fy faan vad jag hatar det!!) så har jag ätit ipren och ska krypa ner i sängen. Så jäkla lycklig över att jag får sova så länge jag vill imorgon! Bästa! :) Hoppas på mindre mensvärk då men eftersom den brukar hålla i sig några dagar ska man inte hoppas för mycket…

Sov gott, allihopa!

IMG_9474.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>