Ledig dag

På mitt jobb är vi ju väldigt få medarbetare (6 st heltidare närmare bestämt) och vi har ganska dålig koll på vårt centrala avtal. Inte alltid så lyckat eftersom mycket är sjukt viktiga saker. Exempelvis var det mest ren tur att vi såg att vi är lediga på fredag. Hur gött är inte det??! :) Är helt lycklig nu för då kan jag städa och ordna inför att mamma och pappa kommer på fredag eftermiddag/kväll och behöver inte stressa innan. Och så får jag en extra sovmorgon. :) I love it!

Så nu blir det bara en arbetsdag kvar innan det är långhelg. Vilken lyx!! :) Men ja, tur vi upptäckte det. Annars hade vi jobbat som vanligt på fredag, vilket känns lite onödigt när man inte behöver. Måste läsa på vårt avtal bättre!!

happy-place

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>