Glömde

Märker att jag helt missade att skriva nåt igår eftermiddag. Skyller på total utmattning och på att jag gick och la mig rätt tidigt. Men var alltså och tränade på vägen hem. Lite kondition och så armar/axlar. Eftersom jag fortfarande är öm i benen efter i måndags så är jag nu öm i typ hela kroppen. Har ökat upp intensiteten ett snäpp och det känns ordentligt. Så det ska vara, minsann. :)

Idag är det vilodag från gymmet. Behöver köpa kattsand och kattmat. Så ska ordna det på vägen hem. Sen ska jag dammsuga lite så att lägenheten är fräsch inför att mamma och pappa kommer på fredag. Ser fram emot en lugn helg med föräldrarna. :)

together

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>