Trött tröttare tröttast

Åh vad jag är seg den här veckan! Önskar så mycket att jag också hade höstlov den här veckan. Hade älskat att få sova ut ordentligt och bara lufsa runt hemma och vara ledig. :) Men icke!

Känner verkligen av gårdagens benpass idag också. Framför allt att gå i trappor får mina stumma lår att protestera. Insåg på väg till jobbet imorse att jag går i jäkligt mycket trappor upp och ner varje morgon. Ja, på eftermiddagarna på väg hem också förstås. Ser väl säkert lagom stel ut… 😛 Idag ska jag köra armar och axlar på gymmet. Blir bra. Så är jag väl säkert öm i hela kroppen imorgon istället haha. :) Men det är så det ska vara.

Hantlar-tre-farger

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>