Kvällen igår

Hade riktigt trevligt hemma hos L och L igår. De hade fixat ihop en supergod buffé, god bål och det var massa roliga människor där. :)

Det enda negativa var att de hade stängt av pendeltåget norr om centralen så det tog mig en timme och 45 min att komma dit pga massvis med byten. Jag var så trött efter att ha jobbat igår så ville åka hem i bra tid. Tog bussen från dom kl. 23.30 men så klart skulle allt strula på vägen hem så var hemma först kl. 01.40. Helt jäkla galet!! Vart inte alls så tidigt i säng som jag hade tänkt alltså.

Men men. Så kan det gå. Idag ska jag mest vila. :) Tvätta lite men det går rätt snabbt. Ska ladda om inför en ny vecka.

IMG_8705.JPG

IMG_8706.JPG

IMG_8707.JPG

IMG_8708.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>