#KämpaSthlm

Är på centralen just nu och det kom ett helt gäng med nazister på väg till SvP:s tal inne i stan. Och med gäng menar jag typ 40-50 pers. Fy faan vad obehagligt!! Man ser att de har skyddsvästar under tröjorna, stora sköldar på armarna, flaggor på spetsiga pålar och så stora fullpackade ryggsäckar på ryggen. Jag riktigt ryser när jag ser dom… Massa poliser överallt också, så klart.

Hade jag haft lite mer tid idag hade jag gått till Kungsträdgården och anslutit till motdemonstrationen. Helt orimligt att folk får marschera med nazistiska symboler på det här sättet! En ensam person med samma symboler gör sig ju skyldig till hets mot folkgrupp men så fort de organiserar sig och är många ihop, då är det plötsligt okej. Grip hela bunten för hets mot folkgrupp! Det tycker jag. Ganska tydligt att man inte är nån fredlig demonstrant när man kommer med stora sköldar, västar, vässade flaggor och vad dom nu samlat i ryggsäckarna.

Mina tankar går till alla motdemonstranter! Var försiktiga och ta hand om varandra!

IMG_8684.PNG

Bild på motdemonstranterna i Kungsträdgården, från Aftonbladet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>