Borrande

De har varit folk här och borrat i vår källare på jobbet hela morgonen. De håller fortfarande på. Känner att det är halvsvårt att koncentrera sig för det låter verkligen skithögt! Ett jäkla dånande är det och det typ vibrerar i golvet. Jaja, förhoppningsvis är dom klara någorlunda snart. De har ju hållit på över en timme nu liksom.

Idag ska jag försöka vara effektiv och få undan en hel del så jag kan ha något lugnare dagar sen resten av veckan. Det är skönt när man kan stryka en hel del saker på att göra listan. :)

simple-to-do-list-pic1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>