Ledig igen

Pendeln är inställd hela långhelgen mellan Älvsjö och centralen på grund av nåt bygge. Skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom jag skulle behöva krångla och åka runt så tyckte min chef i onsdags att jag skulle vara hemma idag. Gärna för min del! :)

Inledde dagen ganska tidigt. Passade på att gå till barnmorskemottagningen för att få mitt p-pillerrecept förnyat. Sånna praktiska saker man behöver få gjort ibland. Ute på gården blommor syrénerna för fullt. Älskar syréner!! :)

Skulle lägga upp bilden nedan på instagram. Det misslyckades flera gånger och sen helt plötsligt låg 20 likadana bilder uppe. Haha fick radera massa. Konstigt hur det kan strula ibland. 😛

20140530-090641-32801890.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>