Ledig!

Gud vad skönt det är att vara ledig! Glömde stänga av väckarklockan igår så vaknade av den som vanligt tidigt imorse. Så jävla underbart att bara kunna trycka av den och fortsätta sova. :)

Nu är jag redo för en springtur i naturreservatet. Är på väg hemifrån nu. Blir säkert asjobbigt att springa för det var ett tag sen jag gjorde det nu. Men det är bara att köra på ändå. Ska tvinga tillbaka konditionen jag hade tidigare. 😛

Nu ska jag dra iväg! Trevlig torsdag och kristihimmelsfärd, allihopa! :)

20140529-105802-39482028.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>