Rensat

Nu har jag sorterat ut alla kläder som jag inte använder. Herregud vad mycket det blev! Det ser inte så mycket ut på bilden men är typ 40+ plagg. Massor av klänningar, blusar, toppar, byxor och kjolar. Det är så mycket mer plats i min garderob nu. :)

Det som är på bilden är högar med kläder som jag ska sälja. Sen vart det en rätt stor hög på golvet med sånt som antingen skulle slängas eller ges till en klädinsamling. Jag har verkligen för mycket saker!! Blir skönt att få sålt och skicka iväg allt. :)

20140430-134108.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>