Föreläsning igår

Det var en riktigt bra och rolig föreläsning igår. Om hur man får ett rikare liv. Kontentan; sätt ett mål. Ta ut segern i förskott, tvivla inte på din förmåga. Vad krävs för ändring i ditt liv för att skapa intäkter, tid eller liknande för att det ska gå vägen? Gör nödvändiga ändringar. Grattis du har nåt fram till målet.

Inte så ny info alls men snyggt paketerat i anekdoter och skämt. Det där att inte vara negativ och ta för givet att det inte kommer gå är nåt jag definitivt känner igen. Måste bli bättre på att ta ut segern i förskott. :)

20140430-100637.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>