Förseningar

Imorse var det signalfel i Årstaberg (när är det är fel så att pendeln blir försenad så brukar felet alltid vara i antingen Älvsjö eller Årstaberg, vet inte varför) så jag vart senare än planerat till jobbet. Det tog 20 min extra att komma till centralen. Väl på tunnelbanan norrut satt jag mittemot en liten kille på kanske 4-5 år som satt med en surfplatta i händerna. Han sjöng engagerat med i en alfabetssång och var bara så himla söt! Haha när det handlar om så otroligt koncentrerade barn som låter i kollektivtrafiken så gör det mig ingenting. Han sjöng sången på engelska dessutom. Kunde hela alltet utantill. :)

Det känns lite som om det är fredag idag eftersom jag är ledig imorgon och torsdag. Så otroligt härligt! :) Ser fram emot skön sovmorgon imorn. Hur firar ni valborg, kära läsare? Jag ska faktiskt inte fira det alls, utan bara njuta av ledig tid. Förhoppningsvis är jag effektiv och får gjort massor hemma. Vill köpa nya blommor till min balkong så jag får fint där inför sommaren och så rensa garderoberna som sagt. Ska också springa och träna. Blir perfekt! :)

secondColumnÅååh en sån här balkong skulle man ha!!! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>