Föreläsning

Efter jobbet idag ska jag åka mot Oscarsteatern. Har blivit medbjuden på en föreläsning med Charlie Söderberg, ni vet han som tidigare var en av rådgivarna i Lyxfällan. Ska gå med R och R så det blir himla trevligt! :) Han ska prata om hur man får ett rikare liv. Spännande! Kan jag behöva. Skulle gärna bli lite rikare. 😛

1383208278246Får köpa med mig nåt att äta på vägen så jag inte dör av hunger under föreläsningens gång. Kommer hem rätt sent ikväll sen. Men imorgon är jag ju ledig och får sovmorgon! Wiiiii! :) Helt underbart! Ska starta dagen imorn med att springa en runda på en gång när jag vaknat. Ser fram emot det! Jag är glad över att vara igång och springa igen. Och att knät inte krånglar än så länge. Underbart när det börjar flyta på! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>