Inställt

Attans alltså! Min tatuerare ringde precis och meddelade att han var tvungen att ställa in min tid i eftermiddag då hans son blivit riktigt dålig. Han var tvungen att åka och hämta honom. Segt när saker ändras när man är helt inställd på nåt! Men eftersom det ”bara” är en touch up så är det inte hela världen att jag får vänta två veckor till på att göra det. Hade det varit en helt ny tatuering jag skulle göra hade jag varit sjuuuukt besviken haha. 😛

Jaja, det är sånt som händer liksom. Mest så tråkigt att man är så mentalt inställd, valt kläder för att det ska vara smidigt etcetera och så ska man tänka om. Men, jag åker dit iaf och håller I sällskap som fått tid för att göra sin. Så går vi och käkar nåt och hänger lite efteråt. Blir en trevlig eftermiddag trots ändringen! :)

En bra sak är ju att jag kommer kunna träna den här veckan nu! :) Haha gött! Onsdag och torsdag kommer alltså att spenderas på gymmet. Ja, eftermiddagen efter jobbet då. På lördag ska jag springa igen. På fredag är det nu inbokat en date med M som precis fått jobb. Det ska vi fira! :)

bild-1Här är min skorpion som skulle fixas idag. Sitter alltså på höger sida av nedre ryggen. Haha lustigt det ser ut med märkena från kläderna rakt över den men så blir det när man fotar snabbt i vardagen. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>