Ändrat igen

Det vart en touch up iaf trots allt haha. Han hann tillbaka efter att barnvakt kommit och tagit hand om sonen och eftersom jag ändå var där för att hålla I sällskap så kunde vi ta min nu ändå. Bra för mig! Var ju inställd och har planerat veckan efter det från början så helt perfekt. :)

Slipper jag ta en till eftermiddag till det. Min tat är mycket finare nu, förövrigt. Bättre kontraster och mörkare konturer. Tummen upp, så att säga! :) Alltid nöjd när jag lämnar Infamous Studio. Nu är jag öm men det lär läka snabbt precis som sist.

Gick och åt med I efteråt. Hennes tatuering blev så himla fin också! :) Trevligt att sitta och prata dessutom. Är helt slut nu dock. Hem och sova!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>