Mötesdag

Idag kommer våra blivande kollegor till oss på jobbet för en introduktionsdag. Tyvärr är en av de tre sjuk så hon missar dagen. Synd när det blir så dålig tajming. Roligt dock att träffa de nya lite och få veta mer om dom. Jag har mest bara hälsat på dom innan så har ingen koll alls känns det som. Spännande! :)

Blir möten hela dagen alltså och gemensam lunch. Jag har en del saker som jag ska gå igenom och presentera. Lite smånervös av någon anledning fast jag inte behöver. Det är inga komplicerade saker jag ska prata om. Men man vill väl alltid göra bra ifrån sig antar jag.

MTE_1_1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>