Sommarförberedelser

Har verkligen börjat få riktiga sommarcravings. Kan inte sluta surfa runt efter sommarkläder och lätta, tunna skor. Beställde faktiskt hem ett par ballerinas och ett par sandaler igår. Gissar att jag får hem dem om några dagar. Ååååh vad underbart det blir att få packa ner alla kängor och vinterkläder och ta fram alla tygskor, jeansjackor och sandaler. Kan knappt bärga mig!! :)

laura-by-heppo-a31004-1048047Dessa ballerinaskorna i mocka har jag beställt. Och ett par svarta remsandaler. Love them! :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sommarförberedelser

  1. I do not see many comments here, it means you have low visitors. I know how to make your site go viral. If you want to know simply search in google for:
    Kelashy’s method to go viral

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>