Ont i vaderna

Alltså, det här att vänja sig vid barfotaskor är en upplevelse för sig. Ingen trevlig sådan, kan jag meddela. Fan vad ont det gör att springa! Hela vaderna typ domnar bort och det är på riktigt svårt att lyfta fötterna. Man får inget driv alls i stegen. Ser fram emot när man är mer invand och det är skönt att springa igen. Bara att bita ihop fram tills dess. Ska springa en gång till den här veckan. Typ på lördag förmiddag. Måste tvinga det till en rutin fast det är så jobbigt än så länge. Enda sättet.

Running-on-beach-by-sundero

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>