30 seconds to Mars

Okej, räkna med en bildbomb i det här inlägget. 😛 Det var en så sjuuuuukt bra konsert igår!! Vi började med en trevlig middag allihopa innan vi åkte bortåt. Så roligt att träffa min J, hennes P, J och T igen. Det var alldeles för länge sen! Roligt att träffa lillebrors vänner också.

Vi åkte bort till Fryshuset vid kl 19 typ. Massor av folk i köer. Skönt när jackan väl var inhängd och man var redo för musiklyssnande. Förbandet hette Twin Atlantic och var riktigt bra! Sitter och lyssnar på dom nu. Nya favoriter! :) Skottskt band. Grymt sköna låtar och härlig energi på scen.

Sen var det en olidligt lång paus innan 30STM väl gick på scen. Över en timme fick vi vänta. Helt värt det dock. :) Jag, J och T stod i princip längst fram. Hade perfekt sikt över scenen. Övriga är inte lika stora fans av 30STM som vi så de nöjde sig med att stå i bakre änden av lokalen där man får mer plats.

Vilken konsert, alltså!! 30STM är alltid fantastiska live men ååååh! Så bra! Det är få upplevelser som kan mäta sig med livekonserter. Bubblan man hamnar i, basen som pulserar i kroppen, energin i lokalen och stämningen när alla kan varje ord. Magiskt! Och så roligt att vara där med min J. Dansa, sjunga och njuta tillsammans. Gud vad jag saknat henne! Kände det så starkt igår när jag hade henne vid min sida igen. Vi lovade varandra att bli bättre på att höras och ses. Ska verkligen anstränga mig. Älskar henne!

Vi var helt svettiga efter konserten. Allt hoppande, dansande och sjungande mitt i all trängsel gjorde en typ dyblöt hahaha. Men det är så det ska vara! :)

IMG_6493Twin Atlantic!

IMG_6495De sjunger med grymt skön skottsk engelska. :)

IMG_6532Lång väntan på huvudakten…

IMG_6535Taggad publik… :)

IMG_6537Och det börjar! :)

IMG_6538Jared inledde i jacka och uppfälld luva.

IMG_6541<3

IMG_6543IMG_6549Utan jacka är ju onekligen bäst. :)

IMG_6563IMG_6562IMG_6554Klassiska momentet när fans får komma upp på scen. :)

IMG_6565Konserten avslutades i guldpaljettjacka. :)

Det regnade enorma ballonger och massor av konfetti vid olika tillfällen under konserten. Hade konfetti i BH:n när jag kom hem hahaha… 😛 Så ska det vara efter en bra konsert! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>