Träningsvärk

Haha japp. Det här med att dramatiskt öka intensiteten när man tränar är ju bra rent träningsmässigt men fan vad öm man blir… 😛 Har träningsvärk lite varstans idag. I armar och axlar från i onsdags och så i ben och rumpa från igår. Lär väl bli värre innan det blir bättre som vanligt. Men men, man får se det som positiv smärta. :)

Idag har jag lite småtankar på att försöka gå lite tidigare från jobbet. Får se hur mycket jag hinner jobba undan under dagen. Vore så otroligt skönt att kunna smita iväg vid halv fyra eller så. Förhoppningsvis går det. Så blir det hem och gå långpromenad. Känns skönt att göra något lite lugnare nu när jag redan är så stel. Ska fixa ihop någon trevlig fredagsmiddag också.

Trevlig fredag, allihopa! :)

tgif_ballonger

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>