Lugn helg

Har en väldigt lugn och skön helg framför mig nu. Tack och lov säger jag för nästa helg blir väldigt intensiv. Då är det nämligen babyshower på lördagen först, sen häng med vänner på kvällen och på söndagen måste jag jobba. Det hålls en nordisk konferens på mitt jobb så jag måste hjälpa till med den. Får nog vara här mellan kl. 14-21 ungefär, skulle jag tro. Gäller att ladda upp med lite energi nu alltså så man orkar.

Blir ju en lång vecka veckan därpå. Eftersom jag jobbar söndag-fredag då. Men bra samtidigt att få lite timmar som jag kan ta ut när det passar. Man får se det så.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>