Inväntar leverans

Satt igår och kikade runt på Gymgrossisten. Behöver fylla på lite i mina lager hemma. Har fått en massa råd och tips från en kompis som har koll på det här med styrketräning så beställde enligt det. Dricker alltid aminosyror under mina pass på gymmet och nu beställde jag även proteinpulver att ha som mellanmål och för påfyllning efter passen. Köpte också sån supersmidig shaker som har två behållare under så att man alltid kan ha med pulver och blanda när det behövs. Så käckt!

Ser fram emot att få hem det. Sist jag köpte proteinpulver köpte jag en så sjukt äcklig sort haha så det kommer jag typ få slänga för jag får inte i mig det. Hoppas verkligen det här är bättre! We will see… :)

BCAA-400x400Det här är aminosyrorna jag köper. Den här smaken, Watermelon Madness, är så sjuuuukt jävla god!! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>