Torsdag

Igår gick jag hela dagen och trodde att det var torsdag. Fick rätta mig själv varje gång jag tänkte; ”Åh imorn är det ju fredag och massa studenter kommer”. För nej det är inte fredag idag, utan torsdag. Tyvärr, får jag väl säga för jag hade gärna haft helg imorgon. Men samtidigt har jag massor att hinna med på jobbet innan helgen så kanske tur att det är lite tid kvar tills dess.

Idag och imorn är mina kollegor på stor konferens så jag kommer vara ensam stora delar av dagen. En av de som ska föreläsa imorgon kommer dock ett par timmar för att förbereda. Trevligt med lite sällskap. :)

Men ja, så klart är musiken på på hög volym nu under tiden jag är själv. Jag koncentrerar mig bättre med musik på. Alltid varit så. Iaf, ska ta tag i faktureringen nu. Har massor av påminnelser att få iväg idag.

bildSlänger med en bild på Whilja överst i deras klösträd. Både hon och Samba älskar att ligga däruppe. :) Precis så att de får plats dock… 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>