Gymmet igen efter jobbet

Är lite lagom stel idag efter mitt träningspass igår. Gött! Då har det tagit ordentligt. :) Var inte orolig att det inte skulle ha tagit dock för jag var heeeelt död när jag gick från gymmet igår. 😛

Idag ska jag dit igen. Dock ska jag köra 45 min på crosstrainern istället för bara styrka. Behöver få lite kondition också känner jag. Sen efter det ska jag göra lite magstyrka för det gjorde jag knappt nåt igår. Bålen berörs ju i och för sig i de flesta styrkeövningarna men det är skönt att göra rena magövningar också, tycker jag. Blir lite lagom tror jag. Ska försöka köra lite intervaller på crosstrainern också. Se till att jag får svettas extra mycket. :)

crosstrainers-workout-guide

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>