Närmar sig konsert

Insåg precis att det faktiskt inte är alls långt kvar till det är dags för konsert för min del. Tänk vad tiden går snabbt! :) Den 22 februari får jag återigen njuta av 30 Seconds to Mars live. Wiiiiihooooooo!! :) Herregud vad roligt det ska bli!

Min lillebror kommer upp till stan då för att hänga på dit, plus att jag får återse min fina J med sällskap. Fantastiskt härligt!! :) Får se om lillebror bor hos mig den helgen eller om de ordnar sin tillvaro på annat sätt. Måste kolla med honom hur han tänkt sig allting. Men ja, jag börjar känna mig laddad nu! :)

30sec

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>