SD i blåsväder – igen

Vart inte ett dugg förvånad imorse då jag läste om SD:s bidragsfusk. De gör ju inget annat än förvränger fakta så att det passar deras motiv och olagligheter är ju inget särskilt nytt för dessa grabbar. Blir intressant att följa utvecklingen av den här historien och vad konsekvenserna av avslöjandet blir. Människorna i toppen på det där vidriga partiet verkar ju fullständigt immuna mot att kickas oavsett vad de hittar på, men man kan ju alltid hoppas att det ändras.

Läs om deras bidragsfusk här.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>