Arbetsdagen snart slut

Nu ska jag alldeles strax gå från jobbet och åka mot katthemmet. Skönt! Har varit massa möten idag och allmänt hektiskt. Nu senaste typ 40 minuterna har jag varit ensam på mitt kontor då min chef suttit i möte. Har därför passat på och lyssnat på denna livespelningen i bakgrunden medan jag jobbar. Åh vad jag önskar att jag kunde spela gitarr så där! Så det låter som om det är minst 3 pers som spelar samtidigt fast man är själv. Med trummor inbyggt och allt. I ett annat liv kanske… 😛

YouTube Preview Image

 

images

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>