Tvättat

Herregud vad mycket tvätt jag hade!! Blir en hel del när man inte tvättat på över en månad. Alla handdukar och sängkläder skulle fixas utöver berget med kläder. Glad att ha det gjort! Under tiden hann jag gå en timmes powerwalk, äta middag och nu har jag vikt och hängt undan allting i garderoberna.

Sitter här nyduschad i soffan och ska strax krypa ner i sängen. Älskar när lakanen är nytvättade och luktar så där underbart av sköljmedel. :)

Haha har varit helt sjukt huslig senaste dagarna! Rätt mysigt ändå att få fixa och dona iordning ordentligt. Nu kan jag verkligen bara vara resten av veckan med himla gott samvete. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>