Full rulle

Idag, och egentligen hela veckan, har jag sjukt mycket att göra på jobbet. Får se om allting hinns med. Hoppas det! Vår katalog behöver egentligen skickas till tryck senast på freda men jag har inte fått en enda text ännu från kollegorna så jag vet inte hur det blir med det. Så frustrerande när andra inte gör sina bitar i tid till deadline! Hela projektet sinkas liksom.

Jaja, har en del annat att göra också fram tills att de skickar det de ska till mig. Ser dock just nu mest fram emot lunch. Har med mig lax, blomkåls- och potatismos och kokta ärtor som jag lagade igår. Insåg precis att jag glömde pepparroten dock… Attans! Men det blir gott ändå. :)

lax_1021340c

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>