Nya kläder

Japp var ju och hämtade ut mitt paket från H&M igår på vägen hem från jobbet. Roligt med saker man får så långt efter beställningen att man glömt bort att man köpt det… 😛 Det var mest baskläder; sånt jag använder dagligen till jobbet liksom. Några linnen, några långärmade stickade tröjor och en svart kofta. Och så en super snygg kjol. Kanske har på mig den imorn till min lunchdate med I. Beror lite på hur mycket det ska regna/snöa imorgon. Trevligt med lite nya fräscha tröjor i olika färger att ha till jeans och byxor. Lagom bekväma kläder. :)

bildAskass bild, I know! Fotade från datorskärmen bara för att det skulle gå att se ungefär vad jag fick hem. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>