Nya huvudgaveln till sängen

Började dagen med att skruva ihop nya huvudgaveln till sängen. Det är lite pill med IKEA-möbler men jag tycker faktiskt det är skitkul att skruva och fixa ihop möbler. :) Känner mig så händig. 😛 Är väldigt nöjd också med hur det blev. Ska flytta in lite böcker och så att fylla sidohyllorna med sen är det klart. :)

20131230-123701.jpg

Innan…

20131230-123755.jpg

Efter. :)

Kanske köper klossar att sätta under så att den blir lite högre. Jag har ju en ganska hög säng så det blir kanske snyggare om också huvudgaveln är lite högre. Får se hur jag gör… :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>