Helg med föräldrarna

Har haft mamma och pappa på besök fredag till söndag. Det har varit riktigt trevligt! :) Vi har shoppat, gått runt Djurgården och gått långpromenad i naturreservatet. De hade hunden och sin katt med sig så mina katter har varit helt stressade hela helgen. Tyckte riktigt synd om dom ett tag där. Tur det bara gällde ett par dagar.

Handlade ett klösträd till katterna och så min huvudgavel på IKEA. Så mycket lättare att handla stora saker när man har både bil och bärhjälp. :)

20131230-123133.jpg

Katterna tycker verkligen om sitt träd. Så roligt!! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>