Hemåt igen

Nu är julen över för den här gången. Haft det så sjukt mysigt med familjen och framförallt med mina systerdöttrar som är världens bästa. Känns alltid lite sorgligt att lämna Göteborg men det ska samtidigt bli skönt att komma hem igen till min egna lägenhet och katterna. Sitter på centralen i Göteborg och väntar på mitt tåg till Stockholm. Om ett par timmar är jag framme, om allt går enligt plan.

På fredag kommer mamma och pappa upp. Ska bli himla roligt att hitta på lite saker i huvudstaden. Förhoppningsvis blir det bättre väder än det varit här dessa dagar, bara ösregnat hela dagarna nämligen. Ingen vit jul i år alltså. Snarare sjukt grå och blöt… Men vad gör väl det när man får kvalitetstid med familjen?! :)

20131225-150436.jpg

Snart går jag på tåget. Tyvärr inte i första klass nu på vägen hem men det kan inte vara lyx jämt. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>