På väg mot Bästkusten

Gick upp tidigt imorse. Mitt tåg gick från centralen kl 8.14 men jag var rädd för förseningar på pendeln så åkte extra tidigt hemifrån. Det brukar nämligen alltid lyckas bli strul när jag har viktig tid att passa, av outgrundlig anledning. Så åkte så jag var på centralen en timme innan tåget skulle gå. Satte mig i lugn och ro på Starbucks och drack en färskpressad jordgubbs- och apelsinjuice. Supergott!

20131223-084028.jpg

Fick sällskap på bänken av en äldre herre som var allmänt pratsjuk. Har inget emot att småprata med folk men när någon ska tala om för mig hur staten konstant övervakar oss och ser ALLT vi gör och att Sverige egentligen är som den värsta diktatur kan jag bli lite trött. Haha men tiden tills mitt tåg skulle gå gick snabbt iaf. 😛

Sitter nu i första klass på tåget i ett eget säte utan grannar. Såååå skönt!! :) Har precis ätit den frukost som ingår gratis när man åker morgontåg i första klass. Lyx! :) Klockan 11.25 ska vi vara framme i Göteborg. Längtar! Åker direkt hem till sis och småtjejerna för att leka loss. Har saknat dom!!

20131223-084525.jpg

20131223-084602.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>